headerimage

Mijn keuken is mijn passie

Koken is mijn lust en mijn leven, van allebei evenveel. Mijn vader was slager, zo’n echte ouderwetse vakman toen we nog geen kiloknallers en plofkippen hadden. En als ze er wél waren geweest, dan waren ze er bij hem niet ingekomen. Ik denk, nee: ik weet eigenijk wel zeker dat ik de passie voor het koken van hem heb overgenomen. Pure liefde voor het ambachtelijke, gepast respect voor het natuurlijke, ervaren oog voor het zintuiglijke, voldoende ruimte voor het avontuurlijke: dat zijn de ingrediënten waarmee ik elk gerecht op de gewenste smaak en kwaliteit wil brengen. En omdat catering behalve het uitoefenen van culinaire creativiteit en professionele vaardigheden toch ook gewoon mensenwerk is, wil ik die passie graag met zoveel mogelijk anderen delen. Daar kan ik dan oprecht van genieten.

Het ú naar de zin maken, dáár heb ik trek in… elke dag weer!

In onze keuken is de voertaal Twents: 100% natuurzuiver Twents

Wanneer je de achternaam Tukkers draagt, en je bent tussen Dinkel en Regge geboren en getogen, dan schept dat een band voor het leven. Niet alleen in je hoofd en in je hart, maar ook in alles wat je met je handen doet. Voor een cateraar betekent dat een gouden kans om een gevarieerde menukaart met veel streekgebonden en seizoensgerichte producten aan te bieden. Ambachtelijk voortgebracht en met zorg voor u door ons persoonlijk geselecteerd bij lokale helden die net als wij een pure passie voor beproefde kwaliteit hebben. Bij ons ervaart u het Twentse land op z’n allerbest, of het nu om de keurmerken diervriendelijk vlees Porc Best en Beef Best gaat, om paling uit Ambt Delden, kaas uit Rijssen of asperges uit Bentelo. In onze keuken is de voertaal Twents, en wel 100% natuurzuiver Twents. In combinatie met de persoonlijke aanpak van ons kleinschalige team garandeert dat een authentieke smaakbeleving. Met andere woorden: als onze gerechten konden praten, dan was het met een Tukkerse tongval…

 

Culinair maatwerk uit eigen keuken. Het beproefde recept voor smakelijk genieten...

Op culinair vlak is Tukkers Partyservice top. Onze liefde voor het vak proeft u in onze producten. Tukkers Partyservice biedt een scala aan smaakvolle arrangementen die van uw gelegenheid een happening maken waarvan u en uw gasten nog lang zullen nagenieten. U kunt bij ons à la carte uw arrangement uitkiezen, maar ook uw eigen ideeën vormgeven. Zo is er met elk budget wel iets speciaals te maken. Creativiteit en kwaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden om een succesvolle afloop te garanderen.

 

Puur ambachtelijk vakmanschap

Al onze producten, dus ook de salades en de sauzen, worden op puur ambachtelijke wijze in eigen keuken bereid. Conserveringsmiddelen en smaakversterkers hebben we niet nodig. Dat is catering op zijn aller-Tukkerst. En ook de prijs is eerlijk: we verkopen lekker eten, geen gebakken lucht.